Uroczystości

Niezwykły i pełen uroku PAŁAC TARCE
zaprasza do organizacji:

spotkań rodzinnych
spotkań biznesowych
szkoleń
prelekcji
konferencji
bankietów
sympozjów
firmowych uroczystości wigilijnych
Sylwestra
oraz świętowania wszelkich innych ważnych okazji.

Oferujemy piękne wnętrza, duże sale, smakowite dania, profesjonalną obsługę oraz miłą atmosferę.


Uroczystości rodzinne

PROPOZYCJA MENU I

Obiad

Zupa serwowana :

  1. Tradycyjny rosół na perliczce z makaronem

Danie główne podane na półmiskach :

  • Mięsa pieczone (łącznie 3/os)
  1. Karkówka pieczona
  2. Schab faszerowany pieczarkami
  3. Zraz wieprzowy w sosie myśliwskim
  4. Kotle de volaille
  5. Filet z kurczaka w delikatnym śmietanowo serowym sosie
  • Dodatki :
  1. Ryż z warzywami
  2. Ziemniaki gotowane
  3. Kopytka domowe
  • Warzywa :
  1. Surówka wiosenna
  2. Buraczki
  3. Warzywa blanszowane ( kalafior/brokuł/marchew)
  • Deser serwowany do stołu :
  1. Panna cotta w sosie malinowym
  2. Zestaw ciast i owoców ( do uzgodnienia, propozycja dodatkowo płatna )

Kolacja – Dania zimne podane do stołu ( 5/os )

  1. Schab nadziewany śliwką
  2. Rolada z kurczaka glazurowana
  3. Karczek pieczony
  4. Galaciki drobiowe
  5. Galaciki wieprzowe
  6. Rolada z pstrąga w galarecie
  7. Sałatka grecka
  8. Sałatka jarzynowa
  9. Ziemniaki w mundurkach i pomidorki faszerowane gziką
  10. Pieczywo / masło

PROPOZYCJA MENU II

Obiad

Zupa serwowana

  1. Krem ze szparagów z grzankami

Dania główne podane na półmiskach

  • Mięsa pieczona ( łącznie 3/os )
  1. Polędwiczki wieprzowe w musie grzybowym
  2. Duo z halibuta i łososia na szpinaku
  3. Zraz wieprzowy w sosie myśliwskim
  4. Karkówka pieczona otulona boczkiem
  5. Kotlet de volaille
  6. Filet z kurczaka z mozarellą i pomidorami
  • Dodatki
  1. Ziemniaki gotowane
  2. Ryż z warzywami
  3. Kopytka tradycyjne
  4. Kluski na parze
  • Warzywa
  1. Bukiet surówek
  2. Warzywa blanszowane (kalafior/brokuł/marchew)
  3. Buraczki na ciepło
  • Deser serwowany do stołu
  1. Mus czekoladowy w sosie wiśniowym
  2. Zestaw ciast i owoców ( do uzgodnienia, propozycja dodatkowo płatna )

Kolacja – Dania zimne podane do stołu ( 5/os )

  1. Schab po warszawsku
  2. Rolada z kurczaka glazurowana
  3. Indyk w maladze
  4. Łosoś w galarecie w białym winie
  5. Korki śledziowe
  6. Capresse ( pomidory, mozzarella )
  7. Mini kiełbaski w sosie pomidorowym
  8. Galaciki drobiowe
  9. Galaciki wieprzowe
  10. Ziemniaki w mundurkach i pomidorki faszerowane gziką
  11. Sałatka grecka
  12. Pieczywo / masło

PROPOZYCJA MENU III

Obiad

Zupa serwowana

  1. Borowikowa z lanymi kluseczkami na karmelu

Danie główne podane w półmiskach

  • Mięsa pieczone ( łącznie 4/os )
  1. Kaczka na modrej kapuście
  2. Polędwiczki wieprzowe w musie grzybowym
  3. Duo z halibuta i łososia na szpinaki
  4. Zraziki wołowe w sosie pieczeniowym
  5. Indyk pieczony z jabłkiem i żurawiną
  6. Kotlet de volaille
  • Dodatki
  1. Ziemniaki gotowane
  2. Ryż z warzywami
  3. Kopytka chrzanowe
  4. Kluski na parze
  • Warzywa
  1. Bukiet surówek
  2. Warzywa blanszowane ( kalafior/brokuł/marchew)
  3. Buraczki na ciepło
  • Deser serwowany do stołu
  1. Szarlotka na ciepło podana z lodami waniliowymi i bitą śmietaną w sosie śmietanowym
  2. Zestaw ciast i owoców ( do uzgodnienia, propozycja dodatkowo płatna )
  • Dania zimne podane na stoły ( 6.os )
  1. Schab po warszawsku
  2. Rolada z kurczaka glazurowana
  3. Indyk w maladze
  4. Kergulena w galarecie faszerowana
  5. Wędzony węgorz z dekoracją
  6. Pasztet z dziczyzny z żurawiną
  7. Capresse ( pomidory, mozzarella )
  8. Sałatka grecka
  9. Ziemniaki w mundurkach i pomidorki faszerowane gziką
  10. Galaciki wieprzowe
  11. Galaciki drobiowe
  12. Pieczywo / masło
  1. Krem ze szparagów z grzankami

Dania główne podane na półmiskach

  • Mięsa pieczona ( łącznie 3/os )
  1. Polędwiczki wieprzowe w musie grzybowym
  2. Duo z halibuta i łososia na szpinaku
  3. Zraz wieprzowy w sosie myśliwskim
  4. Karkówka pieczona otulona boczkiem
  5. Kotlet de volaille
  6. Filet z kurczaka z mozarellą i pomidorami
  • Dodatki
  1. Ziemniaki gotowane
  2. Ryż z warzywami
  3. Kopytka tradycyjne
  4. Kluski na parze
  • Warzywa
  1. Bukiet surówek
  2. Warzywa blanszowane (kalafior/brokuł/marchew)
  3. Buraczki na ciepło
  • Deser serwowany do stołu
  1. Mus czekoladowy w sosie wiśniowym
  2. Zestaw ciast i owoców ( do uzgodnienia, propozycja dodatkowo płatna )

Kolacja – Dania zimne podane do stołu ( 5/os )

  1. Schab po warszawsku
  2. Rolada z kurczaka glazurowana
  3. Indyk w maladze
  4. Łosoś w galarecie w białym winie
  5. Korki śledziowe
  6. Capresse ( pomidory, mozzarella )
  7. Mini kiełbaski w sosie pomidorowym
  8. Galaciki drobiowe
  9. Galaciki wieprzowe
  10. Ziemniaki w mundurkach i pomidorki faszerowane gziką
  11. Sałatka grecka
  12. Pieczywo / masło